Overslaan en naar de inhoud gaan

Oproer door lastige badgast in Weert

Geplaatst opdonderdag 7 juni 2018 - 18:45

Een vervelende badgast heeft de politie in Weert een boel werk bezorgd.

De aanhouding van de man die bij zwembad De IJzeren Man meisjes lastigviel, had volgens Weertdegekste namelijk nogal wat voeten in de aarde.

Vertikt
Badmeesters hadden de man gevraagd om te vertrekken, maar dat vertikte hij. Toen hem duidelijk werd dat de politie onderweg was, wilde hij zich alsnog zo snel mogelijk uit de voeten maken.

Maar dat lieten de andere badgasten niet toe. Bezoekers van het zwembad, waaronder ouders van de lastiggevallen meisjes, zorgden er met vereende krachten voor dat de man in handen van de politie kwam.

Emoties
Toen de toegesnelde agenten de man in een politiewagen zetten, was één van de woedende ouders zijn emoties niet de baas. Agenten moesten daarbij ingrijpen om een escalatie te voorkomen.

De verdachte is meegenomen naar het bureau. In het zwembad is aan getuigen gevraagd om hun verhaal te doen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen