Overslaan en naar de inhoud gaan

Oprah Winfrey en Barbra Streisand smelten voor The Iceman

Geplaatst opdinsdag 3 november 2015 - 10:44

Het gaat Wim Hof voor de 'koude' wind. The Iceman, geboren in Sittard, heeft de laatste tijd veel succes in Amerika.

"Het ging als een lopend vuurtje door Hollywood. Op een gegeven moment zat ik bij Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Tom Hanks... En iedereen zit daar dus nu te ademen!", zei Hof maandagavond tegen RTL Boulevard.

Open, lief en integer
The Iceman is net terug van een Amerikaanse tour die hem langs de grootste sterren in Hollywood leidde. Hij leerde ze alles over ademhalingstechnieken. "Oprah Winfrey is serieus ook heel open, heel lief, ook heel integer. Ze deed volop mee. Net als Orlando Bloom, nou die gaat er driehonderd procent voor. Hij is helemaal te gek."

Red Hot Chili Peppers
Ondanks de successen is The Iceman nog lang niet klaar in Amerika. "Ik vrees dat het helemaal gaat doorbreken en dat ik bij heel veel Hollywood-sterren op audiëntie ga. Volgend jaar komen de Red Hot Chili Pepers." Voor de populaire band had Hof geen tijd. "Maar dat gaat allemaal komen, heel hollywood gaat voor de bijl."

Foto: Instagram Wim Hof
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wim Hof Iceman
'Iceman' Wim Hof uit Sittard in 24 uur met...
Bram Moszkowicz is ‘mystery guest’ in 24 Uur Met...
Wim Hof Iceman
Iceman Hof: 'Eén maaltijd per dag is genoeg'
ANP-foto
YouTube-award voor miljoenste abonnee 'Iceman' Wim Hof
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen