Overslaan en naar de inhoud gaan

Opoku tekent na vijf jaar VVV-Venlo bij De Graafschap

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 16:38

Johnatan Opoku speelt de komende twee seizoenen voor De Graafschap.

De middenvelder, die de afgelopen jaren een belangrijke kracht bij VVV-Venlo was, ondertekende woensdag een contract bij de Superboeren.

Transfervrij
VVV zegde het contract van Opoku dit voorjaar op, waardoor de inmiddels 30-jarige speler transfervrij op zoek kon naar een nieuwe werkgever. "Hij had diverse opties, wij zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen”, zegt de manager voetbalzaken van De Graafschap, Peter Hofstede.

37 VVV-goals
Opoku was in de afgelopen vijf seizoenen haast niet weg te denken bij de Koelclub. Hij speelde 134 officiële duels voor VVV, was daarin 37 maal trefzeker en tekende voor 26 assists. De geboren Zutphenaar speelde eerder bij Veendam en FC Oss.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen