Overslaan en naar de inhoud gaan

Opoku tekent na vijf jaar VVV-Venlo bij De Graafschap

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 16:38

Johnatan Opoku speelt de komende twee seizoenen voor De Graafschap.

De middenvelder, die de afgelopen jaren een belangrijke kracht bij VVV-Venlo was, ondertekende woensdag een contract bij de Superboeren.

Transfervrij
VVV zegde het contract van Opoku dit voorjaar op, waardoor de inmiddels 30-jarige speler transfervrij op zoek kon naar een nieuwe werkgever. "Hij had diverse opties, wij zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen”, zegt de manager voetbalzaken van De Graafschap, Peter Hofstede.

37 VVV-goals
Opoku was in de afgelopen vijf seizoenen haast niet weg te denken bij de Koelclub. Hij speelde 134 officiële duels voor VVV, was daarin 37 maal trefzeker en tekende voor 26 assists. De geboren Zutphenaar speelde eerder bij Veendam en FC Oss.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen