Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw waarschuwing voor stevige onweersbuien

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 7:24

Het KNMI waarschuwt maandag opnieuw voor stevige onweersbuien. In de middag en avond geldt voor het hele land, dus ook in Limburg, code geel.

De weerswaarschuwing geldt van 13:00 uur tot en met 22:00 uur.

Onweersbuien
Maandagochtend blijft het volgens Meteo Limburg vrijwel overal droog. Tijdens zonnige perioden kan het in de middag 23 tot lokaal 24 graden worden. In de middag en avond trekken er vanuit het zuidwesten enkele fikse onweersbuien over de provincie.

De buien blijven niet hangen, maar er kan lokaal wel veel regen vallen. Er is bovendien kans op hagel en windvlagen. In de loop van de avond doven de buien geleidelijk uit.

Weer code geel
Ook dinsdag en woensdag blijft het volgens Meteo Limburg drukkend warm en wisselvallig. Net als maandag trekken er ook dinsdag in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien over de provincie. Er kan lokaal veel regen vallen en er is kans op hagel en windstoten. Ook dan geldt code geel.

Lees de uitgebreide weersverwachting voor Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen