Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw vierde plaats voor Xavier Maassen in Assen

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 19:03

Xavier Maassen uit Maastricht is ook in de tweede race van het weekend om de Porsche Carrera Cup Benelux in Assen als vierde over de streep gekomen.

Zaterdag werd Maassen ook al vierde op het circuit in Drenthe.

Lees ook: Xavier Maassen vierde in eerste Porsche race in Assen

Achtervolging
Dylan Derdaele, Glenn van Parijs en Xavier Maassen moesten vanaf de start op het TT-circuit met hun 510 PK sterke Porsches in de achtervolging op Thierry Vermeulen, die met een lichte voorsprong op kop reed.

Ongewijzigd
Ronde na ronde bleef de situatie ongewijzigd. Het gat met Vermeulen werd niet kleiner en Derdaele, Van Parijs en Maassen en wisselden niet van positie, hoezeer Maassen ook probeerde. Vermeulen hield stand en kwam met zijn Porsche 911 GT3 Cup als winnaar over de finishlijn.

Hockenheim
De coureurs sluiten in het weekend van 1 tot 3 oktober op het circuit van Hockenheim de strijd om de Porsche Carrera Cup Benelux af.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen