Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw twee arrestaties voor gewelddadige woningoverval

Geplaatst opdinsdag 20 juli 2021 - 12:38

Voor de gewelddadige overval op een woning in Holtum zijn dinsdag opnieuw twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee vrouwen van 24 en 25 jaar uit Hoensbroek.

Vorige week werden al twee mannen van 28 jaar uit Rotterdam gearresteerd. Ook zij worden verdacht van betrokkenheid bij de overval.

Gewelddadige confrontatie
Op dinsdagmiddag 2 maart drongen twee overvallers de openstaande garage binnen. De 52-jarige bewoner zag dit gebeuren en ging poolshoogte nemen. Er vond vervolgens een gewelddadige confrontatie plaats tussen de bewoner en de overvallers. Het lukte de man wel om de twee indringers te verjagen.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan de zaak en toonde daarbij beelden van een vluchtauto van de verdachten.

Lees ook: Van wie is deze auto die gebruikt is bij overval in Holtum?

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen