Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw tevergeefs naar drenkeling gezocht in Sevenum

Geplaatst opmaandag 3 augustus 2020 - 22:00

Ook maandag is in Sevenum weer gezocht naar een 23-jarige Pool die zaterdag verdween in de waterplas bij vakantiepark De Schatberg in Sevenum.

Dat melden de wijkagenten Horst-Zuid op Instagram.

Moeilijke omstandigheden
Volgens de politie wordt het zoeken in de waterplas bemoeilijkt door de omstandigheden in de waterplas. De bodem van de plas is dichtbegroeid met waterplanten, het water is woelig en ook zijn er veel kuilen in de bodem.

Duikers en sonarboot
Zaterdagavond werd alarm geslagen over de vermiste Pool, die met zijn vriendin en haar familie in een huisje in het park logeert. Dezelfde avond werd al begonnen met een zoektocht, die om 21:00 uur werd gestaakt.

Zondag werd het zoeken hervat, maar opnieuw zonder resultaat. En ook maandag is weer naar de man gezocht. De waterplas is op sommige plaatsen negen meter diep.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen