Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw sluit een blokker-winkel zijn deuren in Limburg

Geplaatst opdinsdag 5 september 2017 - 14:12

Opnieuw sluit een filiaal van Blokker in Limburg de deuren. Over drie maanden gaat de winkel in de binnenstad van Venlo dicht.

Momenteel is er in de vestiging aan de Tegelpoort een opheffingsuitverkoop aan de gang. Dat meldt Omroep Venlo.

Reorganisatie
Blokker kondigde medio mei een ingrijpende reorganisatie aan, omdat het bedrijf in financieel zwaar weer verkeerd. Komend jaar sluiten honderd winkels hun deuren. De afgelopen maanden gingen er al meerdere winkels dicht, waaronder ook een aantal Limburgse vestigingen.

Het moederbedrijf neemt daarnaast afscheid van andere winkelketens, waaronder Intertoys, Xenos, Big Bazar en Leen Bakker.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen