Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw schade door harde wind in Midden-Limburg

Geplaatst opmaandag 11 maart 2019 - 20:45

Harde wind heeft opnieuw schade veroorzaakt.

Vooral in Midden-Limburg kreeg de brandweer maandag in de vroege avond telefoontjes over afgebroken of loszittende takken.

Dakpannen
In Echt ging de overlast verder dan wat loszittende takken. Op een woning aan de Kerkstraat kwamen dakpannen los te liggen. De brandweer vond het beter de pannen te verwijderen.

Bouwhek
En aan de Nieuwe Markt in Weert waaide een bouwhek met fundering en al om. Aan het hek was een reclamedoek vastgemaakt dat veel wind ving. De brandweer heeft het doek verwijderd en het hek weer rechtgezet.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen