Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw rijbewijs afgepakt van scheurende motorrijder

Geplaatst opwoensdag 2 mei 2018 - 17:25

Opnieuw is een motorrijder zijn rijbewijs kwijt omdat hij te hard reed in Roosteren.

De politie houdt er extra controles op de wegen tussen Aasterberg en Schipperskerk. Daar wordt flink gescheurd door met name motorrijders. Dit tot grote frustratie van omwonenden die hierover hebben geklaagd.

Lees ook: Motorrijder scheurt voorbij politiecontrole, rijbewijs kwijt

Verdubbeld
Woensdag raakte een motorrijder zijn papiertje kwijt op de weg tussen Roosteren en Aasterberg. Je mag daar 60 kilometer per uur, maar deze motorrijder verdubbelde die snelheid.

Meerdere mensen
Vrijdagavond werd ook al het rijbewijs ingevorderd van een motorrijder. Ook werden drie automobilisten op de bon geslingerd vanwege te hard rijden. De afgelopen weken raakten al meerdere mensen hun rijbewijs kwijt bij controles in Roosteren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen