Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw raak: brandweer snelt richting brandend bos

Geplaatst opzaterdag 30 juni 2018 - 22:49

De brandweer heeft het er druk mee zaterdag; voor de zoveelste keer moet het korps de deur uit voor een natuurbrand. Dit keer woedt er een brand in een bos op de grens tussen Baexem en Horn.

Rond 22:15 uur werd er een groot risico op uitbreiding van de brand vastgesteld. Daarop werd er opgeschaald. Er zijn drie bluswagens en een waterwagen richting de brand, ter hoogte van Exaeten, gereden.

Sein brandmeester
Het sein brandmeester werd rond 23:00 uur gegeven. "We praten over een stuk grond van 50 bij 75 meter dat in brand stond", laat een woordvoerder van de brandweer weten. "We zijn groot uitgerukt, omdat de brand diep in het bos was ontstaan."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen