Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw prijs voor Fortuna: Semedo wint Bronzen Stier

Geplaatst opwoensdag 17 januari 2018 - 10:15

Aanvaller Lisandro Semedo van periodekampioen Fortuna Sittard is verkozen tot beste speler van de tweede periode in de Jupiler League.

De Portugees dankt die prijs aan stemmen van aanvoerders, coaches en supporters van de clubs. Teamgenoot Finn Stokkers was eveneens genomineerd voor de prijs.

Assists
​Semedo is dit seizoen een van de uitblinkers bij het uitstekend presterende Fortuna, dat koploper is in de Jupiler League. De buitenspeler verzorgde al tien assists, het meest van alle spelers in de competitie. Ook was hij al achtmaal trefzeker.

Prijzen
In de vorige periode ontvingen Semedo’s collega’s Perr Schuurs en Sunday Oliseh ook al een Bronzen Stier, respectievelijk als beste talent en coach van de eerste periode. Semedo ontvangt zijn prijs volgende week vrijdag, voorafgaand aan Fortuna’s thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Fortuna legde vorige week beslag op de periodetitel. Ook zijn de Sittardenaren al verzekerd van een plekje in de play-offs aan het eind van het seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen