Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw poging tot overval op friture in Stein

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 10:24

Twee mannen hebben zaterdagavond geprobeerd een friture in Stein te overvallen. Het was voor de tweede keer in 24 uur dat een friture in Stein doelwit was van overvallers.

Rond 20:00 uur betraden twee mannen een cafetaria aan de Kelderstraat.

Weggejaagd
Dat deden ze met een steekwapen, pistool of iets wat daarop lijkt in de hand, schrijft de politie op Twitter. De mannen werden verjaagd door een medewerker en vluchtten zonder buit. Er werd een Burgernet bericht verspreid, maar dat leverde geen aanhoudingen op.

Volgens de politie ging het om twee mannen van ongeveer 24 jaar oud met capuchon en mondkapje op.

Tweede keer
Vrijdagavond vond er al een poging tot overval plaats bij een andere friture in Stein, toen aan de Peldenstraat. Ook daar wist een medewerker de daders weg te jagen. De verdachten bij die overval waren volgens de politie in de leeftijd van 16 of 17 jaar. De politie onderzoekt of de twee zaken iets met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Medewerker friture Stein verjaagt jonge overvallers

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen