Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw poging tot overval op friture in Stein

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 10:24

Twee mannen hebben zaterdagavond geprobeerd een friture in Stein te overvallen. Het was voor de tweede keer in 24 uur dat een friture in Stein doelwit was van overvallers.

Rond 20:00 uur betraden twee mannen een cafetaria aan de Kelderstraat.

Weggejaagd
Dat deden ze met een steekwapen, pistool of iets wat daarop lijkt in de hand, schrijft de politie op Twitter. De mannen werden verjaagd door een medewerker en vluchtten zonder buit. Er werd een Burgernet bericht verspreid, maar dat leverde geen aanhoudingen op.

Volgens de politie ging het om twee mannen van ongeveer 24 jaar oud met capuchon en mondkapje op.

Tweede keer
Vrijdagavond vond er al een poging tot overval plaats bij een andere friture in Stein, toen aan de Peldenstraat. Ook daar wist een medewerker de daders weg te jagen. De verdachten bij die overval waren volgens de politie in de leeftijd van 16 of 17 jaar. De politie onderzoekt of de twee zaken iets met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Medewerker friture Stein verjaagt jonge overvallers

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen