Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw podium voor judoka Ivo Verhorstert in Europa Cup

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 23:06

Ivo Verhorstert is er in Leibnitz opnieuw in geslaagd eremetaal te pakken in een Europa Cup wedstrijd.

De 17-jarige judoka van JC Hercules won brons in de categorie onder de 60 kg door de Braziliaan Renan Torres te verslaan. De Venlose judoka verraste zijn tegenstander met een snoeiharde rechter o soto gari waardoor de strijd vroegtijdig beslist werd.

Rus
Verhorstert, die eerstejaars junior is, verloor in Oostenrijk alleen van de voormalig Europees kampioen Ramazan Abdulaev. Hij wist de 20-jarige Rus enkele malen aan het wankelen te brengen, maar een wazari deed de Venlonaar de das om.

EK en WK
Voor Verhorstert was het de derde plak die hij dit jaar in de Europa Cup behaalde. Hij won in het Portugese Coimbra en verliet het strijdtoneel in Kaunas (Litouwen) met een bronzen medaille. Door deze prestaties kan uitzending naar het EK en het WK niet meer ontgaan. Het EK vindt na de zomer in Sofia plaats en voor het WK zal Verhorstert in oktober naar de Bahama's moeten reizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen