Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw podium voor judoka Ivo Verhorstert in Europa Cup

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 23:06

Ivo Verhorstert is er in Leibnitz opnieuw in geslaagd eremetaal te pakken in een Europa Cup wedstrijd.

De 17-jarige judoka van JC Hercules won brons in de categorie onder de 60 kg door de Braziliaan Renan Torres te verslaan. De Venlose judoka verraste zijn tegenstander met een snoeiharde rechter o soto gari waardoor de strijd vroegtijdig beslist werd.

Rus
Verhorstert, die eerstejaars junior is, verloor in Oostenrijk alleen van de voormalig Europees kampioen Ramazan Abdulaev. Hij wist de 20-jarige Rus enkele malen aan het wankelen te brengen, maar een wazari deed de Venlonaar de das om.

EK en WK
Voor Verhorstert was het de derde plak die hij dit jaar in de Europa Cup behaalde. Hij won in het Portugese Coimbra en verliet het strijdtoneel in Kaunas (Litouwen) met een bronzen medaille. Door deze prestaties kan uitzending naar het EK en het WK niet meer ontgaan. Het EK vindt na de zomer in Sofia plaats en voor het WK zal Verhorstert in oktober naar de Bahama's moeten reizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen