Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw overval in Landgraaf, dader gevlucht

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 22:07

Voor de derde keer in een paar dagen tijd is in Landgraaf een overval gepleegd.

Dat gebeurde rond 21:45 uur bij een woning in de Schumanstraat in Schaesberg.

Tas
De dader probeerde met geweld de tas van een vrouw los te rukken, maar ging er vandoor toen dat niet lukte. Hij ging er daarna vandoor in een grijze Renault. De vrouw bleef ongedeerd.

Geen buit
Volgens een oproep op Burgernet gaat het om een lange slanke man, die een zwarte jas en een bivakmuts droeg. Mogelijk ging hij er vandoor in een zilveren personenauto. In de oproep wordt ook nog gewaarschuwd de man niet zelf te benaderen, wat er vaak op duidt dat de verdachte gewapend is.

Reeks
Het is de derde overval in korte tijd in Landgraaf. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een shoarmabezorger overvallen, een dag later een pizzeria. In die twee gevallen ging het om twee gewapende mannen die wisten te ontkomen.

Lees ook:
Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf
Gewapende overval op shoarmakoerier, dader gevlucht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen