Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw overval in Landgraaf, dader gevlucht

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 22:07

Voor de derde keer in een paar dagen tijd is in Landgraaf een overval gepleegd.

Dat gebeurde rond 21:45 uur bij een woning in de Schumanstraat in Schaesberg.

Tas
De dader probeerde met geweld de tas van een vrouw los te rukken, maar ging er vandoor toen dat niet lukte. Hij ging er daarna vandoor in een grijze Renault. De vrouw bleef ongedeerd.

Geen buit
Volgens een oproep op Burgernet gaat het om een lange slanke man, die een zwarte jas en een bivakmuts droeg. Mogelijk ging hij er vandoor in een zilveren personenauto. In de oproep wordt ook nog gewaarschuwd de man niet zelf te benaderen, wat er vaak op duidt dat de verdachte gewapend is.

Reeks
Het is de derde overval in korte tijd in Landgraaf. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een shoarmabezorger overvallen, een dag later een pizzeria. In die twee gevallen ging het om twee gewapende mannen die wisten te ontkomen.

Lees ook:
Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf
Gewapende overval op shoarmakoerier, dader gevlucht

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen