Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw overval in Landgraaf, dader gevlucht

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 22:07

Voor de derde keer in een paar dagen tijd is in Landgraaf een overval gepleegd.

Dat gebeurde rond 21:45 uur bij een woning in de Schumanstraat in Schaesberg.

Tas
De dader probeerde met geweld de tas van een vrouw los te rukken, maar ging er vandoor toen dat niet lukte. Hij ging er daarna vandoor in een grijze Renault. De vrouw bleef ongedeerd.

Geen buit
Volgens een oproep op Burgernet gaat het om een lange slanke man, die een zwarte jas en een bivakmuts droeg. Mogelijk ging hij er vandoor in een zilveren personenauto. In de oproep wordt ook nog gewaarschuwd de man niet zelf te benaderen, wat er vaak op duidt dat de verdachte gewapend is.

Reeks
Het is de derde overval in korte tijd in Landgraaf. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een shoarmabezorger overvallen, een dag later een pizzeria. In die twee gevallen ging het om twee gewapende mannen die wisten te ontkomen.

Lees ook:
Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf
Gewapende overval op shoarmakoerier, dader gevlucht

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen