Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw outletwinkel geopend in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 2 december 2016 - 10:49

Het centrum van Heerlen is een nieuwe outletwinkel rijker.

Kledingwinkel Geinig voor Weinig heeft donderdag de winkel geopend, die in het voormalige pand van Meyer & Meyer en Sunny & Djive aan de Van der Maesenstraat is gevestigd.

Merkkleding
Ondernemer Theo Kwaspen legt in advertentieblad Nummer 1 uit dat er in zijn winkel merkkleding wordt verkocht. "Bij ons vind je restanten van bekende topmerken die we opkopen en voor een ultradunne marge weer aan de consument doorverkopen", aldus Kwaspen. De prijzen variƫren volgens Kwaspen tussen de 10 euro voor een broek of hemd tot 39,95 voor jassen.

Outlet nummer drie
Twee weken geleden ging in de voormalige V&D in Heerlen ook al een outletzaak open. Daar verkoopt warenhuis Berden eigen restanten, en de boedel die het kocht van het failliete Hout-Brox. Verder opende de Amerikaanse outletketen TK Maxx eind oktober een vestiging in Heerlen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

didi
Is er nog plek voor kleding in de winkelstraat?
Hudson's Bay overweegt vertrek uit Europa
Witteveen Mode
'Voldoende belangstelling voor modeketen Witteveen'
Winkelleegstand in Maastricht daalt spectaculair
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen