Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw ongeval bij Outlet op N280: vrouw gewond

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 11:32

Op de N280 zijn dinsdagochtend opnieuw twee auto's op elkaar gebotst bij de afslag richting het Outlet Center. Een inzittende raakte daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 9:50 uur. Op exact dezelfde plaats raakte zaterdagochtend ook al een vrouw gewond bij een ongeluk.

Lees ook: Zwaar ongeval op N280: Traumahelikopter opgeroepen

Verboden
Opnieuw wilde een auto, komend vanuit de richting Roermond, linksaf slaan richting het merkendorp. Vanwege de werkzaamheden is dat daar echter verboden. Een auto vanuit Duitse richting kon het voertuig niet meer ontwijken en botste er tegenaan.

Een inzittende raakte bij de klap gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze had pijn op haar borst.

Afgesloten
Vanwege het ongeval was de Wilhelminasingel korte tijd afgesloten voor het verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen