Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opnieuw mensensmokkel in trein naar Venlo

Geplaatst opdonderdag 24 september 2015 - 14:07

Op het station van Venlo heeft de marechaussee opnieuw een Syrische mensensmokkelaar aangehouden.

De marechaussee heeft dat bekendgemaakt.

Syrië, Irak en Eritrea
De 46-jarige man begeleidde donderdagmorgen een groep van 23 vluchtelingen, afkomstig uit Syrië, Irak en Eritrea, naar Nederland. Er zaten 11 mannen, 5 vrouwen en 7 kinderen in de groep. Ze hebben allemaal asiel aangevraagd. De mensensmokkelaar zelf had een verblijfsvergunning voor Duitsland. Hij is vastgezet voor verder onderzoek.

Tweede keer
Het is de tweede keer deze week dat er op het station van Venlo een mensensmokkelaar wordt aangehouden. Dinsdag werd ook al een Syriër opgepakt, hij zat met 10 landgenoten in de internationale trein.

Lees ook: Syrische mensensmokkelaar opgepakt op station Venlo

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Noorse mensensmokkelaars opgepakt bij Venlo
Twee Polen aangehouden voor mensensmokkel
Syrische mensensmokkelaar opgepakt op station Venlo
Mensensmokkelaar met zes Vietnamezen opgepakt
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen