Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw massale vechtpartij in AZC Overloon

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 19:37

Bij een massale vechtpartij in het asielzoekerscentrum (AZC) in Overloon zijn dinsdagmiddag zes mensen aangehouden. Eén persoon raakte gewond.

Dat meldt de Gelderlander.nl. Overloon ligt tegen de provinciegrens aan bij Venray.

Messen en stokken
Dinsdag gingen volgens de politie zeker twintig bewoners met elkaar op de vuist. Daarbij zouden ook messen en stokken zijn gebruikt.

Gewond
Bij de vechtpartij raakte een bewoner gewond aan zijn hoofd. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Chaos
Vijf van de arrestanten werden opgepakt voor openlijke geweldpleging. De zesde hinderde de politie toen die de kemphanen uit elkaar wilde hanen. Volgens de politie was er sprake van een 'chaotische situatie'. Uit voorzorg waren de hulpdiensten in groten getale uitgerukt voor de massale vechtpartij.

Onrust
In het AZC in het Brabantse dorp is het wel vaker onrustig. Vorig jaar in december was er ook een massale knokpartij in de opvang.

Lees ook: Gewonden bij vechtpartij asielzoekerscentrum Overloon

Vorige maand werd nog bekend dat het AZC in Overloon nog zeker drie jaar in gebruik blijft als opvang voor bijna 900 vluchtelingen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen