Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 9:21

De politie heeft vrijdagochtend tientallen meldingen ontvangen over een groep vluchtelingen die over de A2 en de A79 liepen in Maastricht.

Het ging om een groep van ongeveer vijftien personen. "Uiteindelijk zijn drie personen gevonden. Dit bleken minderjarige vluchtelingen te zijn", zegt een woordvoerder van de politie. Het is onduidelijk waar de rest van de groep is.

Niet gesprongen
Volgens de politie zijn de vluchtelingen niet op de snelweg uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. "Vermoedelijk zijn ze op een parkeerplek naast de snelweg uitgestapt en hebben vanaf daar een stuk over de A2 en A79 gelopen."

"We hebben de vluchtelingen een treinkaart richting Ter Apel gegeven", zegt de politie. In Ter Apel ligt een centraal opvangcentrum voor asielzoekers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen