Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 9:21

De politie heeft vrijdagochtend tientallen meldingen ontvangen over een groep vluchtelingen die over de A2 en de A79 liepen in Maastricht.

Het ging om een groep van ongeveer vijftien personen. "Uiteindelijk zijn drie personen gevonden. Dit bleken minderjarige vluchtelingen te zijn", zegt een woordvoerder van de politie. Het is onduidelijk waar de rest van de groep is.

Niet gesprongen
Volgens de politie zijn de vluchtelingen niet op de snelweg uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. "Vermoedelijk zijn ze op een parkeerplek naast de snelweg uitgestapt en hebben vanaf daar een stuk over de A2 en A79 gelopen."

"We hebben de vluchtelingen een treinkaart richting Ter Apel gegeven", zegt de politie. In Ter Apel ligt een centraal opvangcentrum voor asielzoekers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen