Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 9:21

De politie heeft vrijdagochtend tientallen meldingen ontvangen over een groep vluchtelingen die over de A2 en de A79 liepen in Maastricht.

Het ging om een groep van ongeveer vijftien personen. "Uiteindelijk zijn drie personen gevonden. Dit bleken minderjarige vluchtelingen te zijn", zegt een woordvoerder van de politie. Het is onduidelijk waar de rest van de groep is.

Niet gesprongen
Volgens de politie zijn de vluchtelingen niet op de snelweg uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. "Vermoedelijk zijn ze op een parkeerplek naast de snelweg uitgestapt en hebben vanaf daar een stuk over de A2 en A79 gelopen."

"We hebben de vluchtelingen een treinkaart richting Ter Apel gegeven", zegt de politie. In Ter Apel ligt een centraal opvangcentrum voor asielzoekers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen