Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 9:21

De politie heeft vrijdagochtend tientallen meldingen ontvangen over een groep vluchtelingen die over de A2 en de A79 liepen in Maastricht.

Het ging om een groep van ongeveer vijftien personen. "Uiteindelijk zijn drie personen gevonden. Dit bleken minderjarige vluchtelingen te zijn", zegt een woordvoerder van de politie. Het is onduidelijk waar de rest van de groep is.

Niet gesprongen
Volgens de politie zijn de vluchtelingen niet op de snelweg uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. "Vermoedelijk zijn ze op een parkeerplek naast de snelweg uitgestapt en hebben vanaf daar een stuk over de A2 en A79 gelopen."

"We hebben de vluchtelingen een treinkaart richting Ter Apel gegeven", zegt de politie. In Ter Apel ligt een centraal opvangcentrum voor asielzoekers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen