Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw kans op sneeuw in Limburg

Geplaatst opdinsdag 3 januari 2017 - 20:01

Vooral in Zuid-Limburg is er de komende dagen opnieuw kans op (natte) sneeuw.

Volgens Meteo Limburg kan het dinsdagavond gaan sneeuwen in de hoge gebieden in het zuiden van de provincie. Het koelt vervolgens af tot ongeveer 2 graden.

Meer sneeuw
In de rest van de provincie zal het gaan regenen en ook woensdagochtend is het nat. Maar daarmee zijn we nog niet verlost van de winterse neerslag. Woensdagavond kan er namelijk opnieuw wat (natte) sneeuw vallen, vooral in Zuid-Limburg. Diezelfde nacht houdt de kans op winters weer daar aan: hagel, (natte) sneeuw en gladde wegen.

Lees ook: Zo rijd je veilig over een spekgladde weg.

Ook in de nacht van zaterdag op zondag kan het gaan sneeuwen. Na de sneeuwval van afgelopen maandag, zal dus ook de rest van de week er waarschijnlijk winters uitzien. De verwachting is dat de winterse taferelen na het weekend voorlopig voorbij zijn.

Meer weer? Bekijk hier onze uitgebreide weersverwachting.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kans op natte sneeuw in Zuid-Limburg
Eerste sneeuwval in Limburg
Volgende week tot tien centimeter sneeuw in Limburg
Sneeuw Heerlen
Kans op natte sneeuw in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen