Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw ingebroken bij Wereldpaviljoen Steyl

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 19:48

Bij het Wereldpaviljoen in Steyl is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken.

Dat meldt Omroep Venlo.

Geldkist
De inbrekers kwamen het pand binnen door een zware betonnen steen door de deur te gooien en gingen er onder meer met een laptop, accuboormachines en een geldkist met wat wisselgeld vandoor.

Geforceerd
Na het breken van de deur met de betonnen steen, forceerden de inbrekers twee deuren in het Wereldpaviljoen en werd een deur met grof geweld ingetrapt. Volgens René Poels van het Wereldpaviljoen is er veel braakschade, meldt de lokale omroep.

Gesloten
Vanwege de inbraak was de culturele attractie aan de Sint Michaëlstraat in Steyl zondag gesloten. Naar verwachting gaan de deuren woensdag weer open.

Herhaling
Het is niet de eerste keer dat het wereldpaviljoen te maken heeft met inbraak. Onder meer in oktober 2017 werd er een geldkist buitgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen