Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opnieuw halve ton van supporterscollectief voor MVV

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 20:57

Supporterscollectief Veer Zien MVV heeft opnieuw 50.000 euro overgemaakt aan MVV.

Daarmee komt de bijdrage van het collectief dit seizoen op 110.000 euro.

Half miljoen
De supportersstichting heeft sinds de oprichting in 2010 nu al meer dan een half miljoen euro (525.000 euro) aan MVV overgemaakt en is daarmee een belangrijke sponsor van de Geusselt-bewoners.

Diepe buiging
Veer Zien MVV heeft deze week het sponsorcontract met MVV met drie jaar verlengd. "We staan er niet altijd bij stil, maar dat zijn natuurlijk geweldige bedragen die onze fans op tafel leggen", zegt Jasper Jongen voorzitter van het collectief. "Als bestuur van Veer Zien MVV maken wij dan ook een diepe buiging naar onze supporters."

Inkomsten
Het supporterscollectief komt zelf aan inkomsten door donateurs, merchandise en catering. Ambitie is om een grote sponsor te blijven. "We vinden het echt niet erg als we gepasseerd worden door andere grote geldschieters. Samen kunnen we dan bouwen aan een gezonde toekomst van onze club, met hopelijk ooit weer die stap naar de eredivisie", aldus Jongen.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen