Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw halve ton van supporterscollectief voor MVV

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 20:57

Supporterscollectief Veer Zien MVV heeft opnieuw 50.000 euro overgemaakt aan MVV.

Daarmee komt de bijdrage van het collectief dit seizoen op 110.000 euro.

Half miljoen
De supportersstichting heeft sinds de oprichting in 2010 nu al meer dan een half miljoen euro (525.000 euro) aan MVV overgemaakt en is daarmee een belangrijke sponsor van de Geusselt-bewoners.

Diepe buiging
Veer Zien MVV heeft deze week het sponsorcontract met MVV met drie jaar verlengd. "We staan er niet altijd bij stil, maar dat zijn natuurlijk geweldige bedragen die onze fans op tafel leggen", zegt Jasper Jongen voorzitter van het collectief. "Als bestuur van Veer Zien MVV maken wij dan ook een diepe buiging naar onze supporters."

Inkomsten
Het supporterscollectief komt zelf aan inkomsten door donateurs, merchandise en catering. Ambitie is om een grote sponsor te blijven. "We vinden het echt niet erg als we gepasseerd worden door andere grote geldschieters. Samen kunnen we dan bouwen aan een gezonde toekomst van onze club, met hopelijk ooit weer die stap naar de eredivisie", aldus Jongen.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen