Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw golf aan inbraken op parkeerplaatsen Weeze

Geplaatst opmaandag 27 november 2017 - 8:50

De parkeerplaats van vliegveld Weeze was afgelopen weekend opnieuw het werkterrein van autokrakers.

Maar liefst negen auto's werden de afgelopen dagen opengebroken en leeggehaald op de parkeerplaats bij het vliegveld vlak over de provinciegrens bij Well. Dat meldt Maasduinencentraal. Ook vorig weekend was het raak, toen 21 auto's werden opengebroken.

De dieven hebben het met name gemunt op autoradio's en navigatiesystemen. Ze slaan vooral toe op parkeerplaats P3 van de luchthaven, meldde De Gelderlander vorige week. Die parking op de voormalige Britse luchtmachtbasis is omringd door bomen en is slecht verlicht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen