Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw goede cijfers voor supermarktketen Jan Linders

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 11:22

Supermarktketen Jan Linders heeft een sterke eerste helft van 2018 achter de rug.

De omzet in de supermarkten steeg met 4,9 procent, zo meldt het Limburgse familiebedrijf. Gemiddeld zagen de supermarkten in ons land in het eerste half jaar de omzet met 2,7 procent groeien.

Tien miljoen winst
Het gaat op dit moment goed met Jan Linders. In 2017 werd een kleine tien miljoen euro winst gemaakt. Dat was een stijging van 9 procent in vergelijking met 2016. De supermarktketen sprak van het beste jaar ooit.

Lees ook: Beste jaar ooit voor supermarktketen Jan Linders

Volgens directeur Leo Linders heeft het succes te maken met de nieuwe winkelformule waarin de nadruk ligt op vers en streekproducten. "Klanten waarderen onze nieuwe formule", aldus Linders.

Verbouwingen
Jan Linders heeft zestig supermarkten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Nog niet alle winkels draaien volgens de nieuwe formule. Komend half jaar worden vijf supermarkten verbouwd, waarna de helft van de winkels is aangepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen