Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw goede cijfers voor supermarktketen Jan Linders

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 11:22

Supermarktketen Jan Linders heeft een sterke eerste helft van 2018 achter de rug.

De omzet in de supermarkten steeg met 4,9 procent, zo meldt het Limburgse familiebedrijf. Gemiddeld zagen de supermarkten in ons land in het eerste half jaar de omzet met 2,7 procent groeien.

Tien miljoen winst
Het gaat op dit moment goed met Jan Linders. In 2017 werd een kleine tien miljoen euro winst gemaakt. Dat was een stijging van 9 procent in vergelijking met 2016. De supermarktketen sprak van het beste jaar ooit.

Lees ook: Beste jaar ooit voor supermarktketen Jan Linders

Volgens directeur Leo Linders heeft het succes te maken met de nieuwe winkelformule waarin de nadruk ligt op vers en streekproducten. "Klanten waarderen onze nieuwe formule", aldus Linders.

Verbouwingen
Jan Linders heeft zestig supermarkten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Nog niet alle winkels draaien volgens de nieuwe formule. Komend half jaar worden vijf supermarkten verbouwd, waarna de helft van de winkels is aangepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen