Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw geen zege voor Roda JC

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 22:06

Roda JC heeft ook in Oss tegen TOP geen zege gepakt. Voor de 12e keer op rij kon de Kerkraadse club niet winnen, het duel in Oss eindigde in 0-0.

In de eerste minuten moest de Kerkraadse ploeg vol aan de bak.

Eerste kans
Dat leverde geel op voor Bisseck en een bal op de paal bij doelman Muyters. Maar gaandeweg kreeg Roda JC het betere van het spel én de betere kansen. Roda had voor rust al de score moeten openen. In de 25e minuut kreeg Bisseck de eerste kans, maar zijn snoeiharde kopbal gaat over het doel.

Top Oss - Roda 31 jan 2020
Foto: Orange Pictures

Geen rendement
Daarna een dot van een kans voor Jordy Croux, maar die schiet de bal tegen de enige speler die nog op de lijn staat, aan. Meteen gevolgd door weer een kans voor de Belgische aanvaller. Nu ging hij alleen op doelman Perquis af maar speelde de bal te ver voor zich uit. In de eerste helft waren er nog pogingen van Iké Ugbo en Romario Rösch, ook die bleven zonder rendement.

Wissels
Dat was ook het geval na rust. Roda-doelman Muyters redde twee keer goed op een schot van Philippe Rommens. Roda-trainer Jean-Paul de Jong bracht nog enkele aanvallende wissels maar ook dat hielp de ploeg niet aan doelpunten. En dus eindigde het duel in 0-0.

Top Oss - Roda 31 jan 2020
Foto: Orange Pictures

Dijkhuizen
Bij TOP Oss startte Henk Dijkhuizen in de basis. De back speelde met zijn nieuwe ploeg tegen een oude club. Vanaf 2013 tot aan het eind van vorig seizoen speelde Dijkhuizen voor Roda. Maar ook hij speelde net als de overige 21 acteurs een vrij vlakke partij.

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen