Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw fietser van snelweg geplukt

Geplaatst opdinsdag 5 januari 2021 - 10:18

De politie heeft maandagavond een fietser van de A76 ter hoogte van afrit Geleen geëscorteerd.

De fietser gebruikte de snelweg als fietspad.

Boete
De politie kreeg een melding van oplettende weggebruikers en wist de fietser van de snelweg te plukken. Het is niet bekend waarom de fietser de snelweg gebruikte om zich voort te bewegen. De fietser werd uiteindelijk op de bon geslingerd.

Niet zeldzaam
Het is overigens niet zeldzaam dat de politie fietsers van de snelweg haalt. Zo werden in september nog twee fietsers van de A2 en A73 geplukt. Volgens de politie gebeurt het steeds vaker dat er mensen de snelweg gebruiken om te wandelen of te fietsen. En dat is levensgevaarlijk, zo stellen ze.

Lees ook: Steeds meer wandelaars, fietsers en scootmobielen op snelweg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen