Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opnieuw brand op industrieterrein in Blerick

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 21:04

Het is opnieuw raak op een industrieterrein in Blerick. Dinsdagavond is er brand uitgebroken bij een bedrijf aan de Groot Egtenrayseweg.

Het vuur brak rond 20:45 uur uit. De brandweer ging direct met meerdere blusvoertuigen ter plaatse. Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand ontstaan in een afzuiginstallatie. Rond 21:30 uur was het vuur weer onder controle. Een vijftiental mensen dat in de fabriek aan het werk was, kon op tijd het pand verlaten.

Vaker raak
Het is niet voor het eerst dat er brand is op een industrieterrein in Blerick. De afgelopen periode was het er vaker raak. De grootste brand was op 7 augustus bij een recyclingbedrijf. Vanwege die brand gingen toen midden in de nacht de sirenes af in de omgeving.

Lees ook: Grote brand bij recyclingbedrijf Blerick aangestoken

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen