Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opnieuw brand op industrieterrein in Blerick

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 21:04

Het is opnieuw raak op een industrieterrein in Blerick. Dinsdagavond is er brand uitgebroken bij een bedrijf aan de Groot Egtenrayseweg.

Het vuur brak rond 20:45 uur uit. De brandweer ging direct met meerdere blusvoertuigen ter plaatse. Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand ontstaan in een afzuiginstallatie. Rond 21:30 uur was het vuur weer onder controle. Een vijftiental mensen dat in de fabriek aan het werk was, kon op tijd het pand verlaten.

Vaker raak
Het is niet voor het eerst dat er brand is op een industrieterrein in Blerick. De afgelopen periode was het er vaker raak. De grootste brand was op 7 augustus bij een recyclingbedrijf. Vanwege die brand gingen toen midden in de nacht de sirenes af in de omgeving.

Lees ook: Grote brand bij recyclingbedrijf Blerick aangestoken

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen