Overslaan en naar de inhoud gaan

'Opnieuw bewoner Hoogstaete overleden aan corona'

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2020 - 22:03

Een tweede bewoner van verzorgingstehuis Hoogstaete in Sittard is woensdag overleden aan het coronavirus.

Volgens De Limburger gaat het opnieuw om een man van in de tachtig, die ook zonder het virus al een zwakke gezondheid had.

Zeven gevallen
Zondag overleed een eerste bewoner van Hoogstaete, een 82-jarige man. Woensdag bleek dat zeven patiƫnten van de zorginstelling in Sittard, onderdeel van Zuyderland, ook besmet waren met het virus.

Maatregelen
Zuyderland heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zo wordt het bezoek aan Hoogstaete beperkt en moeten bezoekers anderhalve meter afstand houden van de bewoners. Medewerkers worden direct naar huis gestuurd als ze luchtwegklachten of koorts hebben.

Lees hier meer over het coronavirus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen