Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw Beste Website-nominatie voor 1Limburg

Geplaatst opwoensdag 20 september 2017 - 15:03

Net als vorig jaar is 1Limburg genomineerd bij de Website van het Jaar-verkiezing.

Als enige regionale nieuwssite maakt de Limburgse site kans op de titel in de categorie Nieuws en Informatie. ​Andere kanshebbers in die categorie zijn onder meer Nu.nl, Tweakers en de websites van De Telegraaf, het AD, de NOS en RTL Nieuws.

Zonder krant
Verleden jaar eindigde
1Limburg nog als tweede, na Tweakers. De nieuwssite werd toen nog gemaakt door L1 en dagblad De Limburger, maar sinds begin dit jaar werkt de 1Limburg-redactie alleen nog samen met de regionale omroep.

Lees ook: 1Limburg legt het af tegen Tweakers

Derde keer
Het is nu voor de derde keer dat 1Limburg kans maakt op de titel. In 2014 gebeurde dat ook, al was de nominatie toen eigenlijk voor de website van L1. Maar omdat de website van de regionale omroep met de komst van 1Limburg ophield met het brengen van nieuws, ging de nominatie over op 1Limburg.

TopVintage
Ook webwinkel TopVintage uit Kerkrade is weer genomineerd. Vorig jaar werden zij nog verkozen tot beste website in de categorie Shopping.

Lees ook: Kerkraadse webwinkel beste shoppingwebsite van Nederland

Publieksprijs
De Website van het Jaar-verkiezing is een publieksprijs waarin het publiek kan stemmen op 24 verschillende categorieën. Zowel de beste als de populairste websites krijgen een award. Mensen die een stem uitbrengen maken ook kans op een prijs.

De winnaars van de Website van het Jaar-verkiezing worden op 23 november bekendgemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen