Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw artiest bestolen: dwarsfluit en piccolo spoorloos

Geplaatst opmaandag 18 december 2017 - 6:38

Muzikante Méghan Janssen uit Brunssum is in de nacht van zaterdag op zondag bestolen. Haar dwarsfluit en piccolo zijn ontvreemd.

In een oproep op Facebook laat de zangeres en fluitiste weten dat iemand heeft ingebroken in haar auto en dat de instrumenten sindsdien niet meer zijn gezien.

Tas gestolen
De beide instrumenten zaten in een paarse tas, die uit de auto werd gepakt door het geboefte. Haar auto stond op dat moment geparkeerd op de Platanendreef in Brunssum. Janssen vond de tas een straat verderop terug, maar deze was vakkundig geleegd door de dader of daders.

Lees ook: Klarinet Emil Szarkowicz gestolen in frituur na LKZH

Niet de eerste
Janssen laat weten dat het gaat om een dwarsfluit van Yamaha en een piccolo die volledig van hout is gemaakt. Het is overigens niet de eerste muzikant die recent in Parkstad is beroofd van een instrument. Emil Szarkowicz werd onlangs onaangenaam verrast door de diefstal van zijn klarinet. Deze vond hij later in stukken terug.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen