Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw artiest bestolen: dwarsfluit en piccolo spoorloos

Geplaatst opmaandag 18 december 2017 - 6:38

Muzikante Méghan Janssen uit Brunssum is in de nacht van zaterdag op zondag bestolen. Haar dwarsfluit en piccolo zijn ontvreemd.

In een oproep op Facebook laat de zangeres en fluitiste weten dat iemand heeft ingebroken in haar auto en dat de instrumenten sindsdien niet meer zijn gezien.

Tas gestolen
De beide instrumenten zaten in een paarse tas, die uit de auto werd gepakt door het geboefte. Haar auto stond op dat moment geparkeerd op de Platanendreef in Brunssum. Janssen vond de tas een straat verderop terug, maar deze was vakkundig geleegd door de dader of daders.

Lees ook: Klarinet Emil Szarkowicz gestolen in frituur na LKZH

Niet de eerste
Janssen laat weten dat het gaat om een dwarsfluit van Yamaha en een piccolo die volledig van hout is gemaakt. Het is overigens niet de eerste muzikant die recent in Parkstad is beroofd van een instrument. Emil Szarkowicz werd onlangs onaangenaam verrast door de diefstal van zijn klarinet. Deze vond hij later in stukken terug.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen