Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnamestop ziekenhuis Heerlen alweer voorbij

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 16:14

Het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen kan weer nieuwe patiënten opnemen. De opnamestop die deze week werd ingesteld, is niet meer nodig.

Dat is gelukt door patiënten eerder naar huis te sturen, over te plaatsen naar het MUMC+ in Maastricht en op te nemen in verzorgingshuizen. Door die maatregelen is de opnamestop die door te grote drukte moest worden ingesteld, niet meer nodig.

Dat zegt bestuursvoorzitter David Jongen van de Zuyderlandziekenhuizen met vestigingen in Heerlen en Sittard-Geleen.
Lees verder na de video

Lees ook: Tijdelijke opnamestop Zuyderland Heerlen

Thuiszorg
De opnamestop gold alleen voor Heerlen. Voor naar huis gestuurde patiënten die wel nog zorg nodig hebben, is thuiszorg geregeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen