Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnamestop ziekenhuis Heerlen alweer voorbij

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 16:14

Het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen kan weer nieuwe patiënten opnemen. De opnamestop die deze week werd ingesteld, is niet meer nodig.

Dat is gelukt door patiënten eerder naar huis te sturen, over te plaatsen naar het MUMC+ in Maastricht en op te nemen in verzorgingshuizen. Door die maatregelen is de opnamestop die door te grote drukte moest worden ingesteld, niet meer nodig.

Dat zegt bestuursvoorzitter David Jongen van de Zuyderlandziekenhuizen met vestigingen in Heerlen en Sittard-Geleen.
Lees verder na de video

Lees ook: Tijdelijke opnamestop Zuyderland Heerlen

Thuiszorg
De opnamestop gold alleen voor Heerlen. Voor naar huis gestuurde patiënten die wel nog zorg nodig hebben, is thuiszorg geregeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen