Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnamestop bij Zuyderland weer voorbij

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 15:54

De opnamestop bij het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen is dinsdagmiddag voorbij. Patiënten kunnen weer in het ziekenhuis terecht.

De opnamestop gold, omdat een aantal medewerkers en patiënten besmet was geraakt met de MRSA-bacterie.

Voldoende ruimte
Het virus waarde rond op de achtste etage. De patiënten van die verdieping zijn maandag naar andere afdelingen verplaatst. Er is inmiddels weer voldoende ruimte in het ziekenhuis om nieuwe patiënten te kunnen opnemen, laat een woordvoerder weten.

Reinigen
De achtste etage is gesloten zodat die kan worden gereinigd. Dat zou zondag klaar moeten zijn, vertelt de woordvoerder.

Lees ook: Opnamestop bij Zuyderland vanwege ziekenhuisbacterie

Thuis
Medewerkers die positief zijn getest op de ziekenhuisbacterie, zoals MRSA in de volksmond wordt genoemd, blijven thuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen