Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnames Flikken Maastricht klaar: 'Lang niet zo van genoten'

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 10:00

De opnames van seizoen 13 van de populaire serie Flikken Maastricht zijn definitief afgerond. "Ik heb er eerlijk gezegd lang niet zo van genoten als dit jaar", laat Angela Schijf weten.

"Dat had alles te maken met de partner en die heerlijke, hardwerkende crewleden", schrijft de actrice bij een foto op Instagram van haar en haar politiepartner Floris Wolfs oftewel Victor Reinier.

1,3 miljoen kijkers
Ondanks dat seizoen 13 al op televisie te zien is, afgelopen vrijdag stemden 1,3 miljoen kijkers nog af op de tweede aflevering, waren de cast en crew nog druk met de laatste opnames. "Vrijdagavond presenteren wij jullie de derde aflevering en daarna nog tien te gaan", laat Schijf weten.

Veertiende seizoen?
Of er nog een veertiende seizoen komt, is nog niet duidelijk. Vorige week vertelde Reinier nog bij RTL Late Night aan talkshowhost Twan Huys dat hij hoopt dat de NPO snel een beslissing maakt. "Het is wel mijn wens die ik altijd uitspreek aan de NPO en AVROTROS, maar meer aan de NPO omdat zij over het geld gaan: hoe eerder wij het weten, hoe mooier wij de reeks kunnen maken", zegt hij. "Dan kunnen de schrijvers snel beginnen met schrijven en als je tijd hebt kun je nog een fout script weggooien."

Lees ook: Reinier hoopt dat NPO snel beslist over nieuw seizoen Flikken

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen