Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnames Flikken Maastricht klaar: 'Lang niet zo van genoten'

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 10:00

De opnames van seizoen 13 van de populaire serie Flikken Maastricht zijn definitief afgerond. "Ik heb er eerlijk gezegd lang niet zo van genoten als dit jaar", laat Angela Schijf weten.

"Dat had alles te maken met de partner en die heerlijke, hardwerkende crewleden", schrijft de actrice bij een foto op Instagram van haar en haar politiepartner Floris Wolfs oftewel Victor Reinier.

1,3 miljoen kijkers
Ondanks dat seizoen 13 al op televisie te zien is, afgelopen vrijdag stemden 1,3 miljoen kijkers nog af op de tweede aflevering, waren de cast en crew nog druk met de laatste opnames. "Vrijdagavond presenteren wij jullie de derde aflevering en daarna nog tien te gaan", laat Schijf weten.

Veertiende seizoen?
Of er nog een veertiende seizoen komt, is nog niet duidelijk. Vorige week vertelde Reinier nog bij RTL Late Night aan talkshowhost Twan Huys dat hij hoopt dat de NPO snel een beslissing maakt. "Het is wel mijn wens die ik altijd uitspreek aan de NPO en AVROTROS, maar meer aan de NPO omdat zij over het geld gaan: hoe eerder wij het weten, hoe mooier wij de reeks kunnen maken", zegt hij. "Dan kunnen de schrijvers snel beginnen met schrijven en als je tijd hebt kun je nog een fout script weggooien."

Lees ook: Reinier hoopt dat NPO snel beslist over nieuw seizoen Flikken

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen