Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnames clip René le Blanc tussen Nederweertse palmbomen

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 20:14

Tussen de palmbomen in Nederweert heeft de markante zanger René le Blanc vrijdag zijn nieuwe videoclip opgenomen.

Volgens lokale nieuwssite Nederweert24 gebeurde dat bij kwekerij Barteljo, een specialist in palmbomen, olijfbomen én pizzaovens.

Deelname tv-programma
Gehuld in een witte blouse en een cocktail in zijn hand werden de opnames geschoten voor zijn clip. René le Blanc (52), oftewel René de Wit, is niet meer weg te denken uit de showbizzwereld na zijn deelname aan het SBS6-programma 'Ik geloof in mij'. In het programma kijken toeschouwers mee over de schouders van zangers die heilig in zichzelf geloven en maar één doel willen bereiken: wereldberoemd worden.

Als de roem lonkt
De in Arnhem geboren zanger - die zichzelf de Nederlandse Engelbert Humperdinck noemt - schuift maar al te graag bij televisie- en radioshows aan tafel om te praten over zijn leven en zijn plaat 'If I Tell You'. Daarnaast is hij door tijdschrift Panorama in 2020 uitgeroepen tot Man van het Jaar. Ook kroop Carlo Boszhard in 'De TV Kantine' in de huid van de markante zanger.

Gaat deze nieuwe singel van Le Blanc de hitlijsten bestormen? Zijn clip, met videobeelden vanuit de tuin van Barteljo, komt naar verwachting volgende week uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen