Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnames clip René le Blanc tussen Nederweertse palmbomen

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 20:14

Tussen de palmbomen in Nederweert heeft de markante zanger René le Blanc vrijdag zijn nieuwe videoclip opgenomen.

Volgens lokale nieuwssite Nederweert24 gebeurde dat bij kwekerij Barteljo, een specialist in palmbomen, olijfbomen én pizzaovens.

Deelname tv-programma
Gehuld in een witte blouse en een cocktail in zijn hand werden de opnames geschoten voor zijn clip. René le Blanc (52), oftewel René de Wit, is niet meer weg te denken uit de showbizzwereld na zijn deelname aan het SBS6-programma 'Ik geloof in mij'. In het programma kijken toeschouwers mee over de schouders van zangers die heilig in zichzelf geloven en maar één doel willen bereiken: wereldberoemd worden.

Als de roem lonkt
De in Arnhem geboren zanger - die zichzelf de Nederlandse Engelbert Humperdinck noemt - schuift maar al te graag bij televisie- en radioshows aan tafel om te praten over zijn leven en zijn plaat 'If I Tell You'. Daarnaast is hij door tijdschrift Panorama in 2020 uitgeroepen tot Man van het Jaar. Ook kroop Carlo Boszhard in 'De TV Kantine' in de huid van de markante zanger.

Gaat deze nieuwe singel van Le Blanc de hitlijsten bestormen? Zijn clip, met videobeelden vanuit de tuin van Barteljo, komt naar verwachting volgende week uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen