Overslaan en naar de inhoud gaan

Opname live-cd Paladins in Sittards café

Geplaatst opzaterdag 4 april 2015 - 8:31

Muziekkroeg Ernesto’s op de Markt in Sittard wacht komende woensdag (8 april, aanvang circa 20.00 uur) een heet avondje.

De Amerikaanse rock&roll-bluesband The Paladins verzorgt een exclusief concert dat integraal wordt opgenomen voor een later dit jaar te verschijnen live-album. Saillant detail: de plaat (zowel op cd als lp) wordt uitgebracht op het label van het in Sittard gevestigde Music Machine Records.

Storm
Het trio uit San Diego, opgericht begin jaren tachtig, staat nog altijd te boek als een van de beste podiumacts in het genre. Het optreden in Ernesto’s is al vrijwel uitverkocht, bevestigt kastelein Ernest America. "We kunnen driehonderd bezoekers herbergen. Het loopt storm.We hebben zelfs kaartjes verkocht aan fans in Engeland, Frankrijk, Finland, België en Duitsland. Ik vrees dat het dak eraf gaat."

Eten
Bij wijze van culinair opwarmertje bereidt Paladins-frontman Dave Gonzales, van Mexicaanse komaf, in de namiddag eigenhandig een authentiek Mexicaans diner voor de fans. Eetfestijn en optreden zijn al zo goed als uitverkocht.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Video: Eten naast een doodskist in Sittard
Lul-niet-lollies tegen oeverloos geklets in Nieuwe Nor
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen