Overslaan en naar de inhoud gaan

Opname live-cd Paladins in Sittards café

Geplaatst opzaterdag 4 april 2015 - 8:31

Muziekkroeg Ernesto’s op de Markt in Sittard wacht komende woensdag (8 april, aanvang circa 20.00 uur) een heet avondje.

De Amerikaanse rock&roll-bluesband The Paladins verzorgt een exclusief concert dat integraal wordt opgenomen voor een later dit jaar te verschijnen live-album. Saillant detail: de plaat (zowel op cd als lp) wordt uitgebracht op het label van het in Sittard gevestigde Music Machine Records.

Storm
Het trio uit San Diego, opgericht begin jaren tachtig, staat nog altijd te boek als een van de beste podiumacts in het genre. Het optreden in Ernesto’s is al vrijwel uitverkocht, bevestigt kastelein Ernest America. "We kunnen driehonderd bezoekers herbergen. Het loopt storm.We hebben zelfs kaartjes verkocht aan fans in Engeland, Frankrijk, Finland, België en Duitsland. Ik vrees dat het dak eraf gaat."

Eten
Bij wijze van culinair opwarmertje bereidt Paladins-frontman Dave Gonzales, van Mexicaanse komaf, in de namiddag eigenhandig een authentiek Mexicaans diner voor de fans. Eetfestijn en optreden zijn al zo goed als uitverkocht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Video: Eten naast een doodskist in Sittard
Lul-niet-lollies tegen oeverloos geklets in Nieuwe Nor
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen