Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opname live-cd Paladins in Sittards café

Geplaatst opzaterdag 4 april 2015 - 8:31

Muziekkroeg Ernesto’s op de Markt in Sittard wacht komende woensdag (8 april, aanvang circa 20.00 uur) een heet avondje.

De Amerikaanse rock&roll-bluesband The Paladins verzorgt een exclusief concert dat integraal wordt opgenomen voor een later dit jaar te verschijnen live-album. Saillant detail: de plaat (zowel op cd als lp) wordt uitgebracht op het label van het in Sittard gevestigde Music Machine Records.

Storm
Het trio uit San Diego, opgericht begin jaren tachtig, staat nog altijd te boek als een van de beste podiumacts in het genre. Het optreden in Ernesto’s is al vrijwel uitverkocht, bevestigt kastelein Ernest America. "We kunnen driehonderd bezoekers herbergen. Het loopt storm.We hebben zelfs kaartjes verkocht aan fans in Engeland, Frankrijk, Finland, België en Duitsland. Ik vrees dat het dak eraf gaat."

Eten
Bij wijze van culinair opwarmertje bereidt Paladins-frontman Dave Gonzales, van Mexicaanse komaf, in de namiddag eigenhandig een authentiek Mexicaans diner voor de fans. Eetfestijn en optreden zijn al zo goed als uitverkocht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Video: Eten naast een doodskist in Sittard
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
Nieuwjaarsconcert André Rieu te zien op het witte doek
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen