Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Opname live-cd Paladins in Sittards café

Geplaatst opzaterdag 4 april 2015 - 8:31

Muziekkroeg Ernesto’s op de Markt in Sittard wacht komende woensdag (8 april, aanvang circa 20.00 uur) een heet avondje.

De Amerikaanse rock&roll-bluesband The Paladins verzorgt een exclusief concert dat integraal wordt opgenomen voor een later dit jaar te verschijnen live-album. Saillant detail: de plaat (zowel op cd als lp) wordt uitgebracht op het label van het in Sittard gevestigde Music Machine Records.

Storm
Het trio uit San Diego, opgericht begin jaren tachtig, staat nog altijd te boek als een van de beste podiumacts in het genre. Het optreden in Ernesto’s is al vrijwel uitverkocht, bevestigt kastelein Ernest America. "We kunnen driehonderd bezoekers herbergen. Het loopt storm.We hebben zelfs kaartjes verkocht aan fans in Engeland, Frankrijk, Finland, België en Duitsland. Ik vrees dat het dak eraf gaat."

Eten
Bij wijze van culinair opwarmertje bereidt Paladins-frontman Dave Gonzales, van Mexicaanse komaf, in de namiddag eigenhandig een authentiek Mexicaans diner voor de fans. Eetfestijn en optreden zijn al zo goed als uitverkocht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Video: Eten naast een doodskist in Sittard
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
Lul-niet-lollies tegen oeverloos geklets in Nieuwe Nor
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen