Overslaan en naar de inhoud gaan

Opmerkelijk: Hond steelt konijn uit achtertuin

Geplaatst opzondag 26 augustus 2018 - 12:50

In Stramproy heeft afgelopen week een opmerkelijke diefstal plaatsgevonden. Uit de tuin van een woning aan de Beeleweg is een konijn gestolen. De dader blijkt een hond te zijn.

Dat is te zien op bewakingsbeelden die in het bezit zijn lokale nieuwssite Weertdegekste.

Verbazing
De bewoners van het huis zagen woensdagochtend dat hun konijn was verdwenen. Bij het bekijken van de bewakingsbeelden sloegen ze steil achterover. Ze bleken in de nachtelijke uren bezoek te hebben gehad van een hond. Op de beelden is te zien hoe de viervoeter er onverstoord met het konijn in zijn bek vandoor gaat.

Kleinkinderen
"Naast dat ons konijn weg is, is het vervelend voor de kleinkinderen", zeggen de gedupeerden tegen de lokale nieuwssite. "Ik vind het ongehoord dat zo een grote hond ‘s nachts in het dorp door de tuinen struint."

Het is vooralsnog onduidelijk van wie de hond is.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen