Overslaan en naar de inhoud gaan

Oplossing storing Albert Heijn gevonden; winkels weer open

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 9:03

De kassastoring die supermarktconcern Albert Heijn dinsdagochtend dwong veel winkels gesloten te houden, lijkt te zijn verholpen.

Rond 09.15 uur liet de supermarktketen weten dat er een oplossing gevonden was en dat winkels weer langzaamaan open konden.

Normaal werken
In de loop van de ochtend zal alles weer normaal werken, laat een woordvoerder van Albert Heijn aan het ANP weten. Dan kunnen alle filialen gewoon weer open.

Zelfscan
De storing werd duidelijk toen de medewerkers om 08.00 uur de winkels openden en de kassa's probeerden op te starten. Toen bleek dat die niet werkten, werd besloten de winkels weer te sluiten. Alleen de filialen met een zelfscankassa bleven open. Ook de AH to go was gewoon te bezoeken, omdat die niet onder de storing vielen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen