Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding in oude hoofdgebouw Vincent van Gogh Venray

Geplaatst opzondag 28 december 2014 - 20:32

De instelling Vincent van Gogh in Venray wil het voormalige hoofdgebouw in het Sint Annapark gebruiken als opleidingsinstituut.

Het eigen personeel van de instelling voor geestelijke gezondheidszorg kan er geschoold worden, maar ook dat van andere zorginstellingen in Nederland en Duitsland.

1500 werknemers
Vincent van Gogh, met het hoofdkantoor in Venray, telde eind 2013 ruim 11.000 patiënten en bijna 1500 werknemers. Het instituut biedt tal van interne opleidingen aan, onder meer aan managers en teamleiders. Die worden door meerdere instituten verzorgd, waaronder Nyenrode in Breukelen.

Zorgschool
Vincent van Gogh onderzoekt of het aanbod kan worden uitgebreid tot een ‘zorgschool’ die ook de opleidingen voor andere zorginstellingen verzorgt. Nyenrode is een van de partners waarmee de instelling wil samenwerken. Gesprekken daarover zijn al gaande.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vincent van Gogh en VGZ gaan samenwerken in Venray
Geriater GGZ-instelling Van Gogh Venray verzweeg tuchtzaak
Verwarde Venrayse mensen niet langer in cel
Eerder goede zorg voor gevangenen met stoornis
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen