Overslaan en naar de inhoud gaan

Opkomende trend: de abonnementsfiets

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 15:11

Hij doemt nu ook in Maastricht steeds vaker op in het straatbeeld: de abonnementsfiets.

Wie geen fiets wil kopen, er ook geen wil huren, maar tóch een stalen ros nodig heeft, kan ook in Maastricht rekenen op een alternatief: de abonnementsfiets.

Vast maandbedrag
Daarbij kunnen klanten een abonnement afsluiten voor een vast bedrag per maand. Gedurende de looptijd van het abonnement krijgen ze een fiets tot hun beschikking. Wanneer klanten het abonnement opzeggen, moeten ze het rijwiel weer inleveren.

Vrijblijvend
Swapfiets, die de dienst aanbiedt, zegt hierbij aan te sluiten bij de huidige maatschappelijke trend, waarbij gebruik van producten en diensten belangrijker is dan bezit. "Bij diensten als Spotify of Netflix zie je dat mensen een abonnement nemen en er vrijblijvend van af kunnen. Dat is bij ons ook het geval", aldus Inge Lodewijkx van Swapfiets Maastricht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen