Overslaan en naar de inhoud gaan

Opkomende trend: de abonnementsfiets

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 15:11

Hij doemt nu ook in Maastricht steeds vaker op in het straatbeeld: de abonnementsfiets.

Wie geen fiets wil kopen, er ook geen wil huren, maar tóch een stalen ros nodig heeft, kan ook in Maastricht rekenen op een alternatief: de abonnementsfiets.

Vast maandbedrag
Daarbij kunnen klanten een abonnement afsluiten voor een vast bedrag per maand. Gedurende de looptijd van het abonnement krijgen ze een fiets tot hun beschikking. Wanneer klanten het abonnement opzeggen, moeten ze het rijwiel weer inleveren.

Vrijblijvend
Swapfiets, die de dienst aanbiedt, zegt hierbij aan te sluiten bij de huidige maatschappelijke trend, waarbij gebruik van producten en diensten belangrijker is dan bezit. "Bij diensten als Spotify of Netflix zie je dat mensen een abonnement nemen en er vrijblijvend van af kunnen. Dat is bij ons ook het geval", aldus Inge Lodewijkx van Swapfiets Maastricht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen